14 December 2012

Ohmaiii 19/12/12 O:

Assalamualaikum and Hello guys. :D


Hey hey you youu, fuhhhh berhabuk-habuk dah belog ni kannn. Al-maklumlah lama gilaaaa kot aliyn dah tak update blog. Hihi. So first of all aliyn nak mintak maaf sangat sangat sebab dah tinggalkan belog yang comels ni tanpa sebarang hupdate aka entry yang panjang berjela-jela agak lama lah jugak hmmm anyway bukannya agak lama, memang lama pon. Hehee.

Okay then aliyn nak ucapkan ribuan dan juga jutaan terima kasih kepada sesiapa yang sudi berkunjung ke blog aliyn ni. Ecewaahhh ayatt. Kalah karangan BM masa PMR tuuu. Haha. :P

Okay bila cakap pasal PMR ni kannnns, hadoii kecut perut eden. Haihh is it true yang result akan keluar 19/12/2012 ni? Ya Allah, tak lama lagi dah. Pejam celik pejam celik, eh tup tupp dah hari rabu yakni 19 haribulan 12 tahun 2012. Aiyooo seriously i'm not ready yet.
Ya Allah, rasa berdebar lah pulakk. Dup dap dup dap.

Anyway guys, for your information aliyn ambik 9 subject tauu. Aliyn ambik subject Bahasa Arab. Hihi. Syiookkk je belajar arab ni. Alhamdulillah time exam hari tu, boleh la jawab. So korang korang korang yang tengah duk baca entry ni yang kebetulan form 3 jugak tuuu, korang ambik berapa subject? Ada tak yang ambik Bahasa Arab jugak? Kalau ada, yeayy gimme five ! Kita geng. Hoho.


Kepada semua yang sudi berkunjung ke blog aliyn ni tak kira la sudi ke tak sudi ke apa ke, aliyn harap korang semua sudi mendoakan kecemerlangan batch 97's yang telah menduduki PMR pada tahun 2012 ni. Biarlah ramai PMR candidates yang mendapat straight A's pada tahun ini. InsyaAllah, amin aminnn.

Ya Allah Ya Tuhan kami, Engkau berikanlah kami batch 97's kejayaan yang telah kami usahakan selama ini. :)

Okay that's all for this new entry. Setelah sekian lama menghilangkan diri yeahhh akhirnya muncul kembali. Wink wink. ^_^ InsyaAllah, ada masa nanti aliyn hupdate lagi kayy. Korang pun jangan malu jangan segan datanglah singgah lagi ye. Nanti aliyn bagi cokelat. Hihi.

Ohh oh anyway, do follow me on twitter : @doremonlurve


See ya for next entry. Byebyebye. :D

27 comments:

Cik Arina said...

=)Gud luck =) moga straight A smua =) apa pun result yg dpt redha je =) yg penting SPM yg penting dan buat betul2 =)

dEdEQ dE wIshEs said...

AMIN .. INSYA ALLAH

:::aZiE::: said...

gdluck :)

Nadhyra Azizan said...

gudluck dik ;)

DoRaEmoN LuRvE said...

@Cik Arina Amin. InsyaAllah, thankyouu. :D

@dEdEQ dE wIshEs Doakan aliyn. ;)

@:::aZiE::: Thankyouuu. ;)

@Nadhyra Azizan Thanks kak. :D

cik nur said...

gud luck dik for SPM...
and sis singgah nnt senang3 jemput la dtg blog sis yaa :)

Hot Gimmick said...

Good Luck adik ;)

eqa sulaika said...

wohoo kite sebaya
goodluck untuk result nnt :)

Crafty Nieya said...

chaiyok ! dulu akak pun amek 9 subjek campur arab . dah name pun skola arab kaan . wajiblah amek arab . best kan amek arab ? study bahasa syurga . ohsem ! good luck tau ! nanti inform kat chatbox akak bile dah keluar . sharing is caring ;)

Secrets of A Teenage Girl said...

insyaAllah amin..moga2 stright A's ya ;) goodluck tau ;)

SyamimiNazifa said...

insyaAllah straught A's tu , amin :>

puteri nur afiqah said...

gud luck :)
semoga akak berjaya dapat 9A !!

greenveined said...

gud luck alyn!! my lil bro pon bakal ambik result jgk ..pon amik 9 paper... btw moga semua 97's dpt result yg bagus!!

DoRaEmoN LuRvE said...

@cik nur Okay sis ! :D

@Hot Gimmick Thankyouu akak. ^__^

@eqa sulaika Eh really? Goodluck too ! ;)

@Crafty Nieya A'ahh kan kan, best ! Rasa seronok je. Okay thankyouu kak. Doakan aliyn. :)

@Secrets of A Teenage Girl Amin, InsyaAllah. Thanks btw. :'D

@SyamimiNazifa Amin amin, insyaAllah. Thankyouu. :*

@puteri nur afiqah Thankyouuu dik. :D

@greenveined Aisehhh... Hihi. Amin, InsyaAllah. Thanks. ^_^

WaneyRedza said...

Hye adik.. Wish u best of luck oke. Adik akak pun ade amik PMR this year :)

DoRaEmoN LuRvE said...

@WaneyRedza Oh really? Okay, thankyouu akak. :D

Azrin Fauzi said...

hai adik, akak baru follow blog adik. kalau boleh adk follow lah balik blog akak ye, hihi:p
anyway goodluck for your result. insyaallah adik boleh dapat yg terbaik. amin :)

MIRA said...

gudluck for ur upcoming pmr result!btw, thanks bkunjung to my mybloggy http://mirarosputih.blogspot.com/
=)

DoRaEmoN LuRvE said...

@Azrin Fauzi Amin, InsyaAllah. Okay done follow akak balik. :D

@MIRA Heyya, doakan aliyn tau. Nice bloggy ! ;)

Rinna said...

Goodluck to you dear..moga mendapat result yg diharapkan.. :)

u.m.i.e said...

gud luck dik ..
wish you the best :)

AmirahSM said...

insyaAllah dik =)

DoRaEmoN LuRvE said...

@Rinna Amin aminn, insyaAllah. Harap2 aliyn dapat keputusan yang cemerlang. Thankyouuu. :*

@u.m.i.e InsyaAllah, thanks kak. :D

@AmirahSM Berdebar plus nervous plus takut, semua ada kak. Bytheway, thankyouu akak. ;)

cik nur said...

wah bahasa arab dik cayalah and ofcz gud luck yaa dik :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Hot Gimmick said...

Good Luck ;D